Cum îl folosesc?

Mască

Sub formă de pudră fină, zeolitul face o mască minunată de curățare. 

Se amestecă 1 lingură de pulbere de zeolit cu 2 linguri de apă pentru a forma o pastă. Puneți-l pe față și lăsați-l până la o oră.

Va curăța în profunzime porii tăi și va ajuta la vindecarea oricăror pete existente.

Se recomandă 1 săptămână pauză la fiecare 3 săptămâni de folosință.

Detoxifiere prin împachetare corporală

Pulberea fină de zeolit amestecată cu apă suficientă pentru a face o pastă este baza pentru o împachetare cu efect detoxificant.

 

Se aplică pe piele, pe zonele dorite (spate, umeri, gat, etc.) și se lasă până la o oră. Va curăța în profunzime porii tăi și va ajuta la vindecarea oricăror pete existente. Prin acest tratament (împachetare) favorizați eliminarea toxinelor din piele.

Exfoliant

Cu textura sa fină, asemănătoare nisipului, zeolitul este un excelent exfoliant blând. Puneți 1 lingură de pudră de zeolit în palma mâinii sau într-un castron mic și, folosind o perie moale (o perie kabuki este ideală), puneți ușor pudra în piele, cu mișcări mici și circulare.

Aveți grijă în jurul zonelor mai delicate (ochi, nas, etc.) și nu inhalați pudra. Apoi, pur și simplu spălați-vă fața cu apă caldă și cu un prosop moale, apoi clătiți cu apă rece pentru a reduce inflamația.

Despre

ZEOLIT

 

Zeolitul este un mineral vulcanic versatil, numit și „inima vulcanică” și „piatra vieții”. S-a format acum milioane de ani ca urmare a erupțiilor vulcanice. Există peste 150 de feluri de zeoliți diferiți, dintre care doar 40 sunt de origine naturală.

 

Cel mai cercetat este clinoptilolitul, zeolitul de origine naturală. Are o structură de cristal specială și o suprafață interioară imensă. Acesta este motivul pentru care are o capacitate excepțională de a lega toxinele, pesticidele și metalele grele.

 

Zeolitul clinoptilolit este 100% natural și produs fără tratament chimic. Este o pulbere vulcanică foarte pură, cu un conținut ridicat de clinoptilolit - până la 80%. Este folosit ca materie primă.

 

Zeolit clinoptilolit activat și micronizat - o pulbere vulcanică de calitate.

 

 

 

 

 

Politica de confidențialitate

Urmăriți-ne: