Rezultat testare apă

Utilizarea sării de piscină în loc de clor oferă un confort sporit de înot:

·      Sarea de piscină nu emană un miros neplăcut ca și clorul.

·      Este mult mai puțin dur pentru păr și piele.

·      Nu vă provoacă usturimi la nivelul ochilor.

·      Nu numai că face apa limpede, ci și moale.

 

În afară de asta, sarea de piscină face exact același lucru ca și clorul în orice alt sens: se asigură că apa din piscina noastră este lipsită de bacterii și alge.

Avantajele tratării apei din piscină cu sare

Apa din piscină trebuie să fie în permanență limpede și curată pentru a nu influența negativ sănătatea persoanelor care o folosesc în mod frecvent. Noi folosim un sistem de electroliză cu apă sărată, una dintre cele mai bune metode de tratare a apei dintr-un bazin. Clorinarea cu sare este o alternativă ecologică la tratamentele cu clor, deoarece reprezintă o reacție chimica în totalitate naturală. Sarea de piscină POOLSEL® (produsul folosit de noi) este lider incontestabil pe piață pentru sare de piscină și respectă cele mai stricte standarde de calitate.

Cum funcționează?

 

Tratarea apei din piscină cu sare se numește clorinare sau electroliză cu sare. Întregul proces se realizează cu ajutorul unui electrolizor care transformă sarea în clor natural. In compoziția ei, sarea include molecule diferite de sodiu și clor. Sistemul folosit pentru clorinare se poziționează pe circuitul hidraulic al apei, iar prin el trece un curent continuu de joasă tensiune. La 24 de ore după ce sarea a fost adăugată în piscină, este pus în funcțiune echipamentul de electroliză ce separă moleculele și produce hipoclorit de sodiu, adică clor natural ce dezinfectează apa din bazin. Reziduurile apărute in urma electrolizei se recristalizează în sare sub acțiunea razelor ultraviolet, iar în acest mod are loc un ciclu constant care oferă o igienizare continuă a apei.

Beneficii apă de izvor

Apa folosită de noi, la pensiunea Armonia și la Moon House este apă naturală, de izvor. Această apă a fost testată într-un laborator acreditat conform SR EN ISO/CEI 17025:2005 de către Asociația de Acreditare din Romania, RENAR.  Încercări executate: Determinarea concentrația ionilor de hidrogen (pH), duritate totală, bicarbonați, azot amoniacal (NNH4+), azotiți (NO2-), azotați (NO3-), sulfați (SO42), fluoruri (F-), cloruri (CI-), fosfați (PO43-), substanțe organice oxidabile (CCO-Mn, carbon organic total (TOC), aur (Au), calciu (Ca), magneziu (Mg), potasiu (K), sodiu (Na).

Folosim apa de izvor și în piscina de la Moon House. Pentru că suntem aproape de natură, și apa de izvor din piscină o tratăm într-un mod ecologic, adică cu SARE. 

În prezent sursele de apă sunt poluate cu ierbicide, pesticide, solvenți sau metale grele – toate acestea provenind din activitatea industrială sau agricultură. La acestea se adaugă clorul și compușii acestuia cu poluanții enumerați mai sus, proces care are loc în faza de tratare și de transport al apei.

Consumul de apă care conține clor, metale grele sau alte impurități precum rugina ori nisipul reprezintă un risc la adresa sănătății. Chiar dacă pe termen scurt poate nu se remarcă efecte adverse, pe termen lung problemele de sănătate cauzate de consumul de apă poluată pot fi foarte grave. 

Apa este un element indispensabil atunci când vorbim despre sănătate. Consumul de apă reprezintă unul dintre aspectele esențiale pentru ca organismul nostru să funcționeze în parametrii optimi și să ne putem bucura de sănătate la cele mai ridicate standarde.

Corpul uman este alcătuit la naștere din 75% apă, iar odată cu trecerea anilor acest procent de apă din organismul uman scade până la aproximativ 50%-55% la persoanele în vârstă.

La nivelul corpului uman apa este esențială pentru ca metabolismul să susțină funcționarea optimă a tuturor organelor.

Dincolo de faptul că apa este un „ingredient" care nu poate lipsi din consumul nostru zilnic, este foarte important ca apa pe care o consumăm să fie de cea mai bună calitate.

Tratament și relaxare

Suntem un concept nou în materie de tratament și relaxare. Îmbinăm mai multe metode de tratament cu ajutorul zeolitului și al apei minerale de izvor cu proprietăți miraculoase.

Poți face o masca facială cu zeolit, un mineral despre care se spune ca este maestru în detoxificare.

Zeolitul s-a format in urma cu câteva sute de milioane de ani, si este un aluminosilicat care nu este toxic pentru organism. In maximum 8 ore se elimina din organism, nu înainte de a aduce beneficii sănătății. Daca ai probleme cu pielea, îți recomandăm masca faciala cu zeolit.

Din păcate nu avem cum sa ne ferim agenții exteriori agresivi cu tenul. Cum toxinele și poluanții găsesc o mulțime de căi să se strecoare în piele, cel mai mare organ al nostru, trebuie sa fim si noi pregătiți cu metode eficiente de detoxifiere.

Structura zeolitului poate fi asemănată cu un fagure de miere, având structura celulara microporoasa. Porii aduna „bagajele“ cu toxine din corp și lasă în loc minerale sănătoase, cum ar fi potasiul care se găsește în compoziția zeolitului. Practic, atrage ca un magnet materialele negative pentru corp și le înlocuiește cu unele pozitive.

Zeolitul are proprietăți extraordinare de absorbire, reținere si eliminare a diferitelor substanțe chimice, a nutrienților, ionilor, dar mai ales a toxinelor din organism. Un studiu efectuat pe animale de laborator a scos la iveală că prin aplicare locala, zeolitul poate preveni si stopa dezvoltarea cancerului de piele.

 

Chiar și când se lasă seara, poți să îți oferi un moment unic de răsfăț în jacuzzi, sau în piscina cu apa încălzită la 30 grade.

Apa este dezinfectată cu o soluție salină, nu cu clasicul clor, acest lucru fiind mult mai sigur atât pentru copilași cât și pentru părinți și prietenos cu orice tip de piele.

Un loc de cazare cu un interior simplu și cochet, confortabil, ce iți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o vacantă relaxantă.

De asemenea poți savura cafeaua sau băutura preferată pe terasă lângă piscină. 

Aici nu vei avea vecini aproape de tine, iar atunci când este prea frig afara, vei putea sa te bucuri de priveliștea fermecătoare din confortul canapelei. 

Cabana vă oferă cazare în 3 camere, fiecare fiind dotată cu televizor (datorită televiziunii prin IP sunt disponibile mii de canale naționale și internaționale) și baie proprie.

Pe lângă camere dispune și de un living pentru serile de socializare și o bucătărie. 

Pe perioada verii vă așteaptă cu piscină și jacuzzi iar pe timpul friguros vă așteaptă cu un ciubăr cu apă sărată și caldă numai bună de relaxare.

Cabana Moon House

se aflata la 12 km de Cluj, în satul Nădășelu. Aceasta este amplasată într-una din cele mai liniștite și mai pitorești poziții, care oferă atât un peisaj deosebit cât și liniștea mult visată a unei vacanțe. Te așteptăm într-un cadru plăcut, aproape de natură. Fiind așezat pe o colină vă oferă o priveliște de ansamblu a zonei, unde vă puteți retrage din zgomotul urban.

Politica de confidențialitate

Urmăriți-ne:

Recapătă-ți energia cu un tratament revigorant

cu zeolit urmat de o ședință de hidromasaj